Semih
Baseren

PH almelo

1e klasse in de jo17-1

Waarom ben je ooit gaan keepen?

Ik ben al op een jonge leeftijd begonnen met keepen. Er was in mijn team (toen nog de f4) geen vaste keeper. Toen heb ik aangeboden om dit te gaan doen. Ik vond dit erg leuk en sindsdien ben ik keeper gebleven.

Wat zijn jouw sterke punten als keeper?

Ik ben een meevoetballende keeper met veel zelfvertrouwen. Daarnaast ben ik geen lange keeper, maar heb ik wel snel voetenwerk en is mijn techniek goed. Hierdoor kan ik, ondanks dat ik geen lange keeper ben, veel reddingen maken. In het veld coach ik mijn teamgenoten veel om ze op de juiste plek te zetten.

Waar heb je allemaal gekeept?

Alleen nog bij PH Almelo.

Wie zijn jouw idolen?

Mark Andre Ter Stegen en Manuel Neuer.

Wat is je hoogtepunt in je carrière?

In JO11-1 speelden we een bekerwedstrijd in de halve finale. Het was een spannende wedstrijd en uiteindelijk was de eindstand gelijk. Hierdoor moesten we penalty’s nemen. Ik pakte de laatste penalty waardoor wij doorgingen naar de finale van de beker.

Waarom geef je training bij Goalkings?

Ik geef zelf al een aantal jaar keeperstraining bij de jeugd van PH Almelo. Graag wil ik mezelf verder ontwikkelen als keeperstrainer. Ook geef ik training aan een jeugdteam. Ik vind het erg leuk om met kinderen om te gaan en te laten groeien in de rol van keeper.

WIL JIJ OOK TRAINEN MET Semih

WIL JIJ OOK TRAINEN MET Semih

GROEPS

TRAINING

Wil jij je keeperskwaliteiten een boost geven en met meer zelfvertrouwen onder de lat staan? MELD JE DAN AAN VOOR DE GROEPSTRAINING VAN GOALKINGS.

TALENTEN

TRAINING

Wil jij op BVO-niveau trainen? Meld je aan voor onze selectie en kijk of je wordt geselecteerd. Klik hier voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Privé

TRAINING

WIL JIJ WERKEN AAN JE EIGEN ONTWIKKELING OF HEB JIJ SPECIFIEKE LEERDOELEN WAAROP JE WILT TRAINEN? BIJ DE PRIVÉ TRAINING STAAT JOUW ONTWIKKELING CENTRAAL.