Patrick
van den noort

DOS’37

1e klasse

Waarom ben je ooit gaan keepen?

Ik was vrij recent lid geworden van DOS’37 toen ik onbewust meekreeg dat Edwin van der Sar een belangrijke rol speelde bij de Champions league overwinning van Manchester United. Vanaf mijn 6e heb ik altijd onthouden hoe Edwin van der Sar omhelsd werd. Dat vond ik zo gaaf dat ik dat ook wilde behalen.

Wat zijn jouw sterke punten als keeper?

Mijn sterke punten zijn goede reflexen, een krachtige afzet, prima uittrap vanaf de grond. Maar het belangrijkste is dat ik een hekel heb aan verliezen 😉.

Waar heb je allemaal gekeept?

Ik heb op één seizoen na alle seizoenen bij DOS’37 gekeept. Het jaar dat ik niet bij DOS’37 keepte voetbalde ik in een vriendenteam bij Daarlerveen.

Wie zijn jouw idolen?

Mijn idolen zijn Edwin van der Sar en Andre Onana. Edwin van der Sar was de aanleiding dat ik begonnen ben met keepen. Hij was de grote held bij Manchester United. Tegenwoordig is Andre Onana mijn idool. Hij is erg sterk in reflexen en weet altijd de voetballende oplossing te vinden.

Wat is je hoogtepunt in je carrière?

Bij de senioren was dit het seizoen 2022-2023 dat we met DOS’37 gepromoveerd zijn naar de 1ste klasse. Na een spannende nacompetitie hebben we uiteindelijk alle wedstrijden gewonnen en promoveerden wij naar de 1ste klasse. In de jeugd heb ik in de C-tjes de beker gewonnen.

Waarom geef je training bij Goalkings?

Ik geef training bij Goalkings, omdat ik het leuk vind om keepers bij Goalkings beter te maken. Ik vind het mooi om te zien dat alle keepers een goede inzet hebben, waardoor ze veel progressie maken als keeper. Dit motiveert mij om voor de groep te staan.

WIL JIJ OOK TRAINEN MET Patrick

WIL JIJ OOK TRAINEN MET Patrick

GROEPS

TRAINING

Wil jij je keeperskwaliteiten een boost geven en met meer zelfvertrouwen onder de lat staan? MELD JE DAN AAN VOOR DE GROEPSTRAINING VAN GOALKINGS.

TALENTEN

TRAINING

Wil jij op BVO-niveau trainen? Meld je aan voor onze selectie en kijk of je wordt geselecteerd. Klik hier voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Privé

TRAINING

WIL JIJ WERKEN AAN JE EIGEN ONTWIKKELING OF HEB JIJ SPECIFIEKE LEERDOELEN WAAROP JE WILT TRAINEN? BIJ DE PRIVÉ TRAINING STAAT JOUW ONTWIKKELING CENTRAAL.