wij zijn

GOALKINGS

Bij Goalkings kan je terecht voor professionele keeperstrainingen, waarbij jouw ontwikkeling als keeper en als persoon centraal staat. We bieden een optimale leeromgeving voor keepers van elk niveaus. Of je nu een beginnende keeper bent die de basisvaardigheden verder wilt ontwikkelen, of een zeer talentvolle keeper die de volgende stap in zijn carrière wil zetten, bij ons ben je aan het juiste adres.

Goalkings is de keepersacademy in Almelo, gedreven door ambitie, professionaliteit en plezier. We vinden het belangrijk om een veilig en optimaal leerklimaat te bieden waarin op hoog niveau getraind kan worden. Dit realiseren wij door te werken met keeperstrainers die actief zijn op topniveau binnen het amateurvoetbal en die ruime ervaring hebben opgedaan in hun carrière.

Bij Goalkings bieden wij drie soorten trainingen aan: groepstrainingen, talententrainingen en privétrainingen. Onze trainingen vinden plaats in kleine groepen, zodat er veel individuele aandacht is om je te helpen je doelen te bereiken en een betere keeper te worden.