arjan
verhoef

over arjan

Arjan Verhoef, keeperstrainer bij Go Ahead Eagles, heeft een duidelijke visie en passie voor het opleiden van keepers op het hoogste niveau. Met zijn keepersacademy Goalkings biedt hij jongeren de kans om in een professionele omgeving te trainen. Zijn doel is een veilige en professionele leeromgeving te creëren waarin elke jeugdkeeper zich maximaal kan ontwikkelen.

Arjan heeft zelf jaren gespeeld in de top van het amateurvoetbal. Hij begon bij de jeugd van WHC uit Wezep en brak door in het eerste elftal. Vervolgens speelde hij voor OWIOS, CSV Apeldoorn en VVOG. Als keeperstrainer deed hij ervaring op bij WHC Wezep, DETO Vriezenveen en vv Berkum uit Zwolle. In 2024 stapte hij over naar een Betaald Voetbal Organisatie en werd hij keeperstrainer bij Go Ahead Eagles, waar hij jeugdkeepers traint op het hoogste niveau van Nederland. Hij heeft een goed oog voor talent en heeft vele jeugdkeepers getraind die later eerste keeper werden bij clubs als Excelsior’31, DETO, vv Berkum en WHC.

Naast zijn veldtrainingen werkt Arjan dagelijks als sportdocent. Zijn ervaring in zowel topvoetbal als onderwijs maakt hem een uitzonderlijke keeperstrainer. Zijn trainingen zijn van hoog niveau en hij besteedt veel aandacht aan de individuele ontwikkeling van zijn jeugdkeepers. Dankzij zijn didactische vaardigheden en pedagogische inzichten zorgt hij ervoor dat alle keepers onder zijn begeleiding zich optimaal ontwikkelen.

WIL JIJ OOK TRAINEN MET ARJAN

WIL JIJ OOK TRAINEN MET ARJAN

GROEPS

TRAINING

Wil jij je keeperskwaliteiten een boost geven en met meer zelfvertrouwen onder de lat staan? MELD JE DAN AAN VOOR DE GROEPSTRAINING VAN GOALKINGS.

TALENTEN

TRAINING

Wil jij op BVO-niveau trainen? Meld je aan voor onze selectie en kijk of je wordt geselecteerd. Klik hier voor meer informatie over hoe je je kunt aanmelden.

Privé

TRAINING

WIL JIJ WERKEN AAN JE EIGEN ONTWIKKELING OF HEB JIJ SPECIFIEKE LEERDOELEN WAAROP JE WILT TRAINEN? BIJ DE PRIVÉ TRAINING STAAT JOUW ONTWIKKELING CENTRAAL.